Myyntipäällikkö
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Korkealaatuisia lasitusratkaisuja tarjoava asiakasyrityksemme Nika Lasitus Oy hakee joukkoonsa myyntipäällikköä. 

NIKA® tarjoaa lasitusratkaisuja niin julkisten rakennusten ja yritysten kuin myös kerros- ja omakotitalojen julkisivuihin, terasseille ja parvekkeille. NIKA® kotimaisen tuoteperheen toiminta perustuu kokonaisvaltaisiin kehitys-, tuotanto- ja myyntiketjujen hallintaan, joko oman myynnin tai valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. Tuotteiden kehitystyö ja valmistus tapahtuu Lahdessa. Tuotteita myydään Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa.

Myyntipäällikkönä työnkuvaasi kuuluvat nykyisten valtakunnallisesti toimivien jälleenmyyjien kouluttaminen ja sparraaminen sekä potentiaalisten uusien jälleenmyyjien etsiminen. Monipuoliseen tehtävääsi sisältyy myös myynti- ja kehitystyötä, tarjouslaskentaa sekä tilausten käsittelyä. Toimit yhteistyössä niin asiakkaiden suunnittelijoiden kuin asentajienkin kanssa. Tehtävässäsi vastaat toimitusjohtajalle ja tulevaisuudessa toivomme sinun olevan osana konsernin johtoryhmää.

Sinulta toivomme ensisijaisesti kokemusta myyntityöstä sekä myynnin johtamisesta ja näet itsesi näiden tehtävien parissa vielä pitkään. Tehtävässä tarvitaan myös teknistä tietämystä ja ymmärrystä, johon sinulle on tarjolla tukea osaavasta tiimistä. Arvostamme pitkäjänteistä työskentelyasennetta, innokkuutta konsernin kehitystyöhön, omatoimisuutta ja kiinnostusta työskennellä vaihtuvien työtehtävien parissa. Olethan tottunut toimimaan erilaisten ihmisten parissa ja olet vastuuta ottava, kannustava tiimipelaaja.

Päätoiminen työpisteesi tulee olemaan Helsingissä ja työ sisältää myös matkustamista. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää urapolkuasi sekä olla vaikuttamassa konsernin kehitystyöhön.  

Työsi alkaa heti, kun pääset siihen tarttumaan ja tehtäväsi alkaa määräaikaisena työsuhteena Amikon kautta, jonka jälkeen vakinaistut Nika Lasitus Oy:lle.

Jos edellä mainitun kaltainen monipuolinen ja kehittymismahdollisuuksia täynnä oleva työ ihmisten ja tekniikan parissa kiinnostaa, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Amikon Miia Vesaselta, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414723
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa