Myyntipäällikkö
Rakla Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021
Rakla Oy
Rakla Oy on Suomen monipuolisimpia rakennuslasin tuottajia. Lasipintojen käyttö rakentamisessa kasvaa jatkuvasti – toteuttamamme lasiratkaisut ovat toimivia, näyttäviä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä.  

Tule meille

Myyntipäälliköksi 

vastaamaan rakennusteollisuuteen suunnattujen lasituotteiden myynnistä Suomessa. 


Rakla Oy on Suomen monipuolisimpia rakennuslasin tuottajia. Lasipintojen käyttö rakentamisessa kasvaa jatkuvasti – toteuttamamme lasiratkaisut ovat toimivia, näyttäviä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Myyntipäällikön tehtävä on ratkaisumyyntiä parhaimmillaan: meillä pääset myymään lasialan parhaita tuotteita ja kokonaisratkaisuja. Toimenkuvasi on itsenäinen ja vaatii aktiivista otetta sekä tiivistä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Asiakkaitasi ovat lasi- ja metallirakennusyritysten, rakennusliikkeiden sekä suunnittelu- ja arkkitehtitoimistojen päätöksentekijät.


Mitä odotamme? 

Kokemus ratkaisu- ja projektimyynnistä on hyvä lähtökohta tehtävässä menestymiselle. Eduksi on myös kokemus rakennusteollisuuteen liittyvistä projekteista sekä taito lukea rakennuspiirustuksia ja ymmärrys rakentamisen vaiheistuksesta ja korkeista laatuvaatimuksista. 
Olet myyntihenkinen, et pelkää tarttua toimeen ja etsiä uusia mahdollisuuksia. Sinulla on näkemystä tuloksellisesta ratkaisumyynnistä ja asiakkaidesi odotusten täyttämisestä. Pidät mitä lupaat ja kykenet tukemaan asiakkaitasi lasiratkaisuja koskevissa valinnoissa. 
Teet tuotteitamme ja ratkaisujamme tunnetuksi ja kerrot mielelläsi alan uusista innovaatioista hyödyntäen vahvaa teknistä taustatukeamme. 
Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja ymmärrät hyvin englantia, muu kielitaito on eduksi. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. 


Toimimme Tampereen Vehmaisissa, lasialan keskittymässä. Odotamme sinun asuvan Pirkanmaalla, mistä käsin palvelet asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.


Mitä tarjoamme?

Raklassa panostetaan vahvasti lasinvalmistuksen uudistamiseen ja kehittämiseen. Olemme investoineet alan parhaisiin ja tuoreimpiin innovaatioihin sekä koneisiin.
Saat meiltä tarvitsemasi työkalut ja täyden tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi sekä kattavan perehdytyksen – meille on tärkeintä oikea asenne tekemistä kohtaan. Kasvavassa yrityksessä vastuualueesi laajeneminen ja tehtävässä kehittyminen korkeallekin tasolle ovat mahdollisia.


Pääset omalla työlläsi vaikuttamaan menestykseesi. Maksamme sinulle reilut tulospalkkiot sekä kilpailukykyisen pohjapalkan.
Lisätietoja Rakla Oy:stä saat verkkosivuiltamme, www.rakla.fi.

Tiedustelut ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Hakosalo, p. 0400 410 361, seuraavina ajankohtina: ti 12.1.2021 klo 14-16 ja to 14.1.2021 klo 14-16. Muina ajankohtina tiedusteluihin vastaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308. 
Jätä hakemuksesi 26.1.2021 mennessä Eezy Personnelin verkkosivujen kautta, eezypersonnel.fi.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Vehmaistenkatu 5, 33730 Tampere
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411609
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa