(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja ja siihen päästäksemme tarvitsemme alan parhaat osaajat, joilla on inhimillinen ote työhön. CERTEGOlla on 80 toimipistettä Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Etsimme myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Myyntipäällikkönä toimit kauppa-, logistiikka-, ja teollisuussegmentissä. Tehtäviisi kuuluu segmenttikohtainen turvateknisten ratkaisujen ja – palveluiden myynti ja nimettyjen asiakkuuksien hoitaminen. Raportoit tehtävässä segmenttisi asiakkuusjohtajalle.

Menestyisit tehtävässä, jos sinulla on kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä B2B-ratkaisumyynnistä, olet asiakaslähtöinen, energinen ja motivoidut myynnistä sekä haluat aidosti rakentaa kilpailuetua Certegolle ja lisäarvoa asiakkaillemme.

Eduksesi katsomme, jos sinulla olisi kokemusta turva- tai lukitusjärjestelmistä ja niiden myynnistä sekä valmius työskennellä sujuvasti ainakin suomeksi, että englannin kielellä. Muun kielitaidon ja tehtävään soveltuvan koulutuksen katsomme erityiseduksesi.

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ammattilaista tiimiimme. Asiakaskohtaisia turvaselvityksiä varten sinulla tulee olla nuhteeton ja rikosrekisteritön tausta.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa seniorikonsultti Elisa Puolakka puh. 040 713 1583.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.12.2020 osoitteessa www.mercuriurval.com, viite FI-15713.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.

Hae rohkeasti joukkoomme!