(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Asiakkaamme Suomen Lämpöikkuna Oy vahvistaa rivejään ja etsii myyntipäällikköä Seinäjoelle!

Suomen Lämpöikkuna Oy on vuonna 2010 perustettu ikkuna- ja oviremonttipalvelua tarjoava yritys, joka työllistää Suomessa n. 100 henkilöä.

Työn kuvaus/vaatimukset työhön:
Työtehtävänäsi on toimia tiimisi esimiehenä, organisoida myyntitiimin viikkorytmiä, auttaa sekä motivoimaan ja työntekijöitä löytämään heidän omat parhaat puolensa. 

Esimiehenä olet tavoitteellinen, hyvä kouluttamaan/motivoimaan sekä sopivan vaativa mutta tsemppaava luonne. Katsomme eduksi aikaisemman esimiehenä työskentelemisen, mutta ei ole välttämätöntä. Myyntipuolelta arvostamme näyttöjä tuloksekkaasta toiminnasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin, hyvät työkaverit, vakituisen ja vastuullisen työtehtävän sekä tarvittaessa koulutuksen esimiestyöhön ja tietysti alan parhaat työkalut.

Avostamme  aktiivista ja itseohjautuvaa otetta työhön sekä taitavaa sosiaalista pelisilmää. Myyntipäällikkönä kykenet tunnistamaan ja luomaan asiakkaan tarpeet ja tarjoamaan siihen sopivan ratkaisun yrityksen palveluista. 

Palkkauksena tehdystä työstä maksetaan kiinteää pohjapalkkaa + provisiota myynnistä sekä bonusta tiimisi tuloksesta. Työssäsi tarvitset ajokorttia ja omaa autoa (alkuun ainakin).

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Tomi Torvinen 050 551 0081 tomi.torvinen@amiko.fi