MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
OT-Kumi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haemme myyntipäällikköä eläköityvän henkilön seuraajaksi vastaamaan tiivisteprofiilien myymisestä auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden asiakkaillemme.

OT-Kumin myyntipäällikkönä hoidat olemassa olevia asiakassuhteitamme sekä teet uusasiakashankintaa niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Tehtäväsi on luoda kannattavaa kasvua liiketoiminnallemme ja vahvistaa asemaamme markkinoillamme. Työskentelet yhteistyössä tuotannon ja teknisen tuen kanssa tuoden esille esimerkiksi tuotannolle ja tuotekehitykseen asiakkaiden ja markkinoiden tarpeita. Olet kiinnostunut myös myynnin ja siihen liittyvien toimintojen, prosessien ja järjestelmien kehittämisestä. Ensisijainen työn sijaintipaikka on Ii tai Oulun seutu, muut vaihtoehdot neuvoteltavissa. 

Odotamme sinulta kokemusta ja tuloksellista näyttöä teollisuustuotteiden myymisestä B2B- markkinaan niin Suomeen kuin kansainvälisestikin. Venäjän kaupan kokemus katsotaan eduksesi. Sinulla on verkostoja ja/tai kiinnostusta auto- ja kuljetusalaan sekä rakentamiseen. Soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutuksesi tukee tehtävässä menestymistä. Odotamme, että sinulla on omatoiminen, sitoutunut ja pitkäjänteinen ote myynnin tulosten tekemiseen. Olet uskottava ja kielitaitoinen esiintyjä ja neuvottelija. Arvostamme myynti- ja markkinointiosaamisen lisäksi kansainvälistä sopimusosaamistasi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttavaan, itsenäiseen ja laajaan työnkuvaan menestyvässä perheyhtiössämme. 

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-15654) viimeistään 29.11.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalista Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.  

.   

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot