(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Betset-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Oletko Sinä Betset-yhtiöiden uusi betoninkova myyntipäällikkö?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan myyntitiimiämme. Ensisijainen työpiste on Nurmijärven, Vierumäen tai Turun toimipaikka.

Vastaat betonielementtimyynnistä toimitila-, teollisuus- ja asuinrakennuskohteisiin yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Pääset hoitamaan pitkäaikaisia arvokkaita asiakassuhteitamme ja solmimaan uusia yhteistyökumppanuuksia. Toimit asiakaslähtöisesti, viestit vakuuttavasti ja haluat kehittyä työssäsi.

Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta ammattitaitoinen myynti- ja laskentatiimimme tukee työssä onnistumisessa. Arvostamme rakennusalan koulutusta ja työkokemusta rakennustyömaalta, suunnittelusta tai elementtiteollisuudesta.

Olemme toimialamme edelläkävijä digitaalisissa palveluissa ja palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Tehtävässäsi raportoit myyntijohtajalle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti projektinhallinnan ja tuotannon kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden elementtiliiketoiminnan myyntijohtaja Jari Laajala (p. 040 3434 304) kello 15.00–17.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Myyntipäällikkö” 30. marraskuuta 2020 mennessä.