(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Etsimme nyt myynti- ja tuotehallintayksikköön Tampereelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat isännöintitoiminnan uusasiakashankinnasta asunto-osakeyhtiöiden osalta yhteistyössä alueesi toimistojen kanssa. Fokusalueesi on Länsi-Suomen alue, mutta tarvittaessa tuet myös Itä-Suomen myyntiä. Jalkautat uusasiakashankinnan osalta sovitut toimintamallit ja valvot niiden toteutumista. Toimit yhteyshenkilönä asunto-osakeyhtiöiden hallitusten edustajiin ja olet vastuussa muun muassa raportointikäytäntöjen toimivuudesta sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee Tampereella, mutta olet valmis liikkumaan asiakastyössä toimialueellasi.

Olet vahvasti asiakaskeskeinen, palveluhenkinen ja tuloshakuinen tekijä. Toimit luontevasti ja vakuuttavasti neuvottelutilanteissa. Tehtävässä tarvitaan määrätietoista otetta tekemiseen, joustavuutta sekä paineensietokykyä, sillä työtäsi rytmittävät toisinaan tiukatkin aikataulut. Oma aktiivisuutesi kohdehankinnassa eri hankintakanavista on työtehtävän keskeinen perustekijä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa esim. kaupallista tai teknistä koulutustaustaa sekä kokemusta uusasiakashankinnasta mielellään kiinteistötoimialalla tai kokemusta hallitustyöskentelystä asunto-osakeyhtiössä. Alan ammattitutkinto (LKV, LVV, IAT) tai muu alan koulutus on tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä todellisen kehittymismahdollisuuden isännöintitoimialalla osana asiantuntevaa organisaatiota. Pääset mukaan sekä toiminnan kehittämiseen että käytännön tekemiseen. Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävää 30.11.2020 mennessä  osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?5c8bc21e. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Niko Laine, puh. 044 754 1709.