(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Kotimaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä mediaa

Autamme mediailmoittaja-asiakkaidemme arkea löytämällä oikeat kohderyhmät joko alueellisista tai valtakunnallisista printin ja verkon medioista. Ammattitaitoiset taittajamme tekevät ostamisesta helppoa silloinkin, kun asiakkaan ilmoitus on vasta ideatasolla.

Haemme kasvavan mediamyynnin vuoksi joukkoomme uutta myyntipäällikköä. Tehtävänäsi on myydä Kotimaan ja yhtiömme asiakasmedioiden printti-ja digimainonnan ratkaisuja uusille ja olemassa oleville asiakkaille. Tarjoamme laadukasta mediatilaa niin valtakunnallisesti kuin osin paikallisesti, ja asiakaskuntamme on laaja ja monipuolinen: pienistä yrittäjistä aina valtakunnallisiin brändimainostajiin mediatoimistoineen. Valtaosa asiakaskunnastamme on pääkaupunkiseudulla.

Oletko media-alan ammattilainen ja hyvä tyyppi?

Olet hakemamme tyyppi, jos toimit itsenäisesti, olet tavoitehakuinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ilmoitusmyynnistä. Osaat palvella asiakkaita niin puhelimitse kuin muilla etävaikuttamisen välineillä (Teams, Google meets jne.) Myynnin ammattilaisena olet valmis sitoutumaan tavoitteisiin ja ponnistelemaan niiden eteen. Vastaavasti tarjoamme kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Arvostamme omatoimisuuttaa, osaamista ja positiivista asennetta. Meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään sekä omaa työtäsi että asiakasratkaisujamme. Eipä ihme, että työsuhteet kestävät meillä Kotimaassa usein pitkään. Mukavat työkaverit odottavat jo sinua.

Hae mukaan osaksi Kotimaan myyntitiimiä 27.11. mennessä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@kotimaa.fi