(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Mivepa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Mivepa Oy
Mivepa Oy on vuonna 2006 perustettu teollisuuden kunnossapitoon ja huoltoon keskittyvä yritys. Yritys aloitti teräsrakenteiden valmistuksen ja asennustoiminnan 2007 ja samana vuonna aloitettiin myös laitteistoasennukset. Tänä päivänä yritys toteuttaa asiakkaailleen avaimet käteen -kokonaisuuksia henkilökuntansa ja laajan yhteistyöverkostonsa avulla. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa Kaivolantie 8:ssa.  

Etsimme Mivepa Oy:lle kasvua vauhdittamaan, myynnistä innostunutta ja oma-aloitteeseen työhön pystyvää 
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Myyt asiakaskohtaisesti räätälöitäviä teräsrakenteita ja niihin liittyviä palveluja nykyisille asiakkaille sekä hoidat asiakassuhteita.  Tärkeä tehtäväsi on kartoittaa uusia myyntimahdollisuuksia ja tehdä aktiivista uusasiakashankintaa puhelimitse ja asiakaskäynnein.

Sinulla on kokemusta kone- ja metalliteollisuudesta tai olet aidosti kiinnostunut siitä. Eduksi katsomme, mikäli olet aiemmin tehnyt myyntityötä teollisuuden parissa.

Osaat keskustella teknisten ratkaisujen tuomista mahdollisuuksista uskottavasti asiakkaiden kanssa. Osaat ratkaista asiakkaan ongelmia ja esittää tilanteeseen sopivia ratkaisuehdotuksia.  Raportoit ja esität asiasi selkeästi - vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot ovat valttisi.

Asiakaskuntamme koostuu eri teollisuuden alojen yrityksistä.  Asiakkainamme on tunnettuja isoja suomalaisia yrityksiä, joiden kanssa pääset aloittamaan asiakastyösi.

Työssäsi sinua tukevat toimitusjohtaja ja kokeneet projektipäällikkömme.  Tarjoamme joustavan ja itsenäisen työnkuvan.

Tehtävän hoitamisen kannalta oma auto on välttämätön. Englannin kielen taidosta on työssäsi etua.

Odotamme hakemustasi viimeistään 6.12.20. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin konsultti Hannele Larkovuo p.  0400 714113.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti!


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kaivolantie 8