(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Sytytkö onnistumisista, asiakastyöstä ja voittamisesta? Oletko dynaaminen myynnin ammattilainen, joka nauttii asiakastyöstä ja tavoitteista? Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa Sihdillä?

Sihti Pohjois-Suomi on osa Adecco -konsernia ja etsimme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Sihdin Kuopion toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu oman asiakassalkkusi tuloksellinen hoitaminen, kehittäminen ja kasvattaminen. Saat valmiin asiakaskannan, mutta teet myös aktiivista uusasiakashankintaa. Työskentelet osana paikallista tiimiä, mutta työtäsi tukevat niin lähiesimiehesi, toimialajohtajat kuin kollegat ympäri Suomen. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteryyttä ja joustavuutta.

Etsimämme henkilö on jo näyttänyt kyntensä tuloksekkaassa myyntityössä. Tiedät, mitä on asiakaslähtöinen toiminta ja kuinka asiakassuhteita kehitetään rennolla, mutta luotettavalla ja ammattimaisella otteella. Viihdyt kentällä liikkuvassa työssä ihmisten parissa, ja pyrit aina löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot, asiakaslähtöinen asenne ja asetat itsellesi riman koko ajan korkeammalle. Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alaisena ja kykenet ongelmanratkaisuun joskus vaativissakin tilanteissa. Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualalta tai rakennusteollisuuden parista.

Pienessä tiimissä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja yksikön arkeen, ja kasvattamaan osaamistasi henkilöstöpalvelualalla. Meillä saat työsi tueksi rennot, hauskat ja kannustavat kollegat, jotka ovat sitoutuneet työskentelemään yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen sekä Sihdin palveluihin, että toimialaan. Valmis asiakassalkkusi sisältää alan tunnettuja toimijoita ja sinulla on käytössäsi monipuoliset työkalut tuloksen tekemiseen. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 8.11.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä antaa Ella Faltersack, 040 760 9089 / ella.faltersack@adecco.fi.