(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme aluemyyntitiimiimme asiakaslähtöistä ja tuloshakuista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Lahteen.


Myyntipäällikkönä vastaat ISS:n palveluiden myynnistä keskisuurille - ja suurille asiakkuuksille Päijät-Hämeen ja Kaakkois-Suomen alueella. Vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevat ratkaisut. Etsit, tunnistat ja tapaat aktiivisesti uusia potentiaalisia asiakkaita ja ratkaiset ketterästi asiakkaan arjessa eteen tulevia haasteita tarjoamiemme palveluiden avulla.


Tehtävä edellyttää menestyksekkäitä näyttöjä asiakaslähtöisestä BtoB uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamisesta vähintään muutaman vuoden ajalta. Aikaisempi kokemus palveluliiketoiminnan myynnistä sekä toimialakokemusta erityisesti kiinteistöhuollon ja talotekniikan puolelta on edellytys tehtävässä menestymiselle.  Olet todistetusti saavuttanut ja ylittänyt sinulle asetetut myynnilliset tavoitteet.  Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai muuten hankitut tehtävän edellyttämät tiedot ja taidot. Viestit sujuvasti suomen kielellä, muut kielet katsotaan eduksi. Hyvä BtoB-suhdeverkosto etsimällämme alueella auttaa sinua menestymään tehtävässä.


Etsimme tiimiimme nyt proaktiivista ja aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa kiinteistöhuollon asiantuntemuksella varustettua palvelumyynnin ammattilaista, joka motivoituu tuloksen tekemisestä. Haluat saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut myyntitavoitteet ja rakentaa kestäviä sekä kehittyviä asiakassuhteita. Sinulla on kyky vakuuttavaan ja jämäkkään myyntiprosessin läpivientiin, monipuolisen palveluratkaisun rakentamiseen sekä taito verkostoitua kuuluvat hakemamme henkilön ominaisuuksiin. Mikäli lisäksi omaat taktiset neuvottelutaidot ja osaat luoda asiakkaalle lisäarvoa kumppanuuteen perustuvan myyntityön avulla, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Tehtävä edellyttää liikkumista talousalueilla.


Tarjoamme sinulle mahtavan paikan kansainvälisen yrityksen myyntiorganisaatiossa ja saat myytäväksesi laadukkaita palveluita, joilla on kysyntää. Saat tehtävääsi kattavan ja hyvän perehdytyksen, tueksesi osaavat ja asiantuntevat kollegat, laadukkaat myyntiä tukevat materiaalit sekä vahvan tukitiimin ratkaisun rakentamisen tueksi.


Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Mari Raita 10.11 klo13.00-15.00 puhelimitse numerosta 040 7391 353.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä meille oheisen linkin kautta yhteystietosi ja liitä mukaan hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si. Tee se pian, mutta kuitenkin viimeistään 22.11.2020.