(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Stora Enso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Etsimme hyvähenkiseen tiimiimme Pohjanmaan alueelle

Myyntipäällikköä

aaltopahvipohjaisten pakkausratkaisujen myyntiin

Tehtäväkuvaus

Tärkein tehtäväsi on myyntialueen nykyisten asiakassuhteiden aktiivinen kehittäminen sekä uusien asiakassuhteiden rakentaminen. Toimit Kristiinankaupungin tehtaamme yhteydessä ja olet tiiviissä yhteistyössä kotimaan myyntiorganisaation sekä Lahdessa sijaitsevan asiakaspalvelun ja pakkaussuunnittelun kanssa. Raportoit aluepäällikölle.

Sinulla on todennäköisesti vähintään AMK-tasoinen kaupallinen tai teknillinen tutkinto, näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Pakkausalan tuntemus on iso etu, muttei vaatimus. Kansainvälisessä organisaatiossa toimiminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallinnan lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa ja alueen kaksikielisyyden vuoksi myös vahvaa ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän alan johtavan toimijan organisaatiossa sekä kansainvälisen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709 532.  Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa http://www.arespartners.fi/aresnets viimeistään 6.11.2020.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.