(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Finla Työterveys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Oletko tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen myynnin ammattilainen?

Finlan myyntipäällikkönä pääset mukaan jatkamaan vahvaa kasvuamme yhdessä moniammatillisen henkilöstömme kanssa. Myyntipäällikkönä keskityt liiketoimintamme kasvattamiseen toimialueillamme. Olet osa yksikköä, jossa myynnin, asiakkuuksien ja sopimushallinnan ammattilaiset toimivat yhdessä saumattomana tiiminä. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti uusasiakashankinta, johon konkreettisesti liittyy liidien etsiminen eri järjestelmistä, neuvotteluiden sopiminen, tarjousten laatiminen sekä yhteistyösopimusten loppuun saattaminen.

Omaat yrittäjähenkisen ja ratkaisukeskeisen asenteen. Olet tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet paineensietokykyinen, sinulla on positiivinen ja innostava vaikuttamistapa. Sinulla on hyvä päätöksenteko- ja toteutuskyky sekä aito kiinnostus työterveyspalvelualaan. Tehtävässä vaaditaan pitkäjänteisyyttä. Liikut sujuvasti niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla ja vahvistat omalla toiminnallasi ja esimerkilläsi Finlan brändiä työterveyspalveluiden parissa.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • asiakaslähtöisyyttä, myyntihenkisyyttä, ulospäin suuntautuneisuutta ja kykyä rakentaa luottamuksellisia B2B asiakassuhteita
  • can do -asennetta, myönteistä suhtautumista ja luontaista uteliaisuutta uusiin asioihin
  • kykyä työskennellä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä
  • sujuvaa kirjallista ilmaisua suomeksi ja kykyä tuottaa sisältöä myös englanniksi
  • ennen kaikkea positiivista tiimiasennetta

Sinulla on kaupallinen tai muu soveltuva AMK- tai korkeakoulututkinto ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä, ja ymmärrät myös Finlan liiketoiminnan perusperiaatteet. Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä on avuksi. Työterveyshuollon aiempi tuntemus on hyödyksi. 

Työskentelypaikkasi on joko Pirkanmaa tai pääkaupunkiseutu, mutta työtehtävien hoitaminen edellyttää  matkustamista. 

Raportoit tehtävässäsi palvelu- ja asiakkuusjohtajalle. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 31.10.2020 yhtenä dokumenttina osoitteeseen rekrytointi at finla.fi.
 

Tiedustelut tehtävästä vain alla olevina aikoina (sähköpostitiedusteluihin emme vastaa). Palvelu- ja asiakkuusjohtaja Riikka Matilainen, puh. 050 555 1045:
16.10. klo 13 – 14 
19.10. klo 15 – 16
22.10. klo 10 – 11
27.10. klo 12 – 13