Myyntipäällikkö
Kauppahuone Harju Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Toimintamme laajentuessa haemme nyt Pirkanmaalle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ (ammattivalaistus)

Tehtäväsi on myydä ja markkinoida maailmanlaajuisesti tunnettua valaistuksen tuotemerkkiä  koko Suomen alueella. Kontaktoit asiakkaita, teet tarjouksia, solmit kauppoja ja olet säännöllisesti yhteydessä päämieheen.  

Olet aktiivinen valaistusmyynnin ammattilainen. Asiakaskuntasi koostuu pääasiassa sähköurakoitsijoista ja sähkösuunnittelijoista. Sinulla on vahva pelisilmä ja ymmärrät asiakaskentän toimintaa. Olet parhaimmillasi asiakassuhteiden pitkäjänteisenä ja tuloshakuisena kehittäjänä. Myyntityö on sinulle tuttua ja tunnet valaistusalaa jo entuudestaan, myös teknisesti. Seuraat myyntiprojektien eri vaiheita loppuun asti. Koulutustaustasi on joko tekninen tai kaupallinen. Keskustelet ja kirjoitat sujuvasti suomen- että englannin kielellä. Olet valmis matkustamaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hallitset hyvin microsoft office ohjelmien käytön, DIALux-osaaminen katsotaan isona plussana.

Tarjoamme sinulle vakavaraisessa yhtiössä (AAA) palkitsevan avainpaikan valaistusalalta, huipputuotteet, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Simo Österman puh. 044 3434417, simo.osterman@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 26.10.2018. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot