(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Toimintamme laajentuessa, haemme nyt energistä ja tuloshakuista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen nuorekkaaseen julkisen sektorin lääkärirekrytointitiimiimme myynti- ja rekrytointitehtävään Kuopion toimipisteeseen.

Myyntipäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, vuokralääkäripalveluiden kuntamyynti, asiakasyhteistyö ja tarjouspyyntöjen valmistelu, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät. Myyntipäällikkö toimii myös alueellisena esimiehenä kolmen hengen myyntitiimissä ja raportoi vuokralääkäripalveluiden palvelujohtajalle.

Haettavalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Myyntipäälliköllä on aina monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:
- Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, esim. KTM tai tradenomi
- Vähintään yli kolmen vuoden kokemusta myyntitehtävistä
- Esimieskokemusta
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa
- Mutkatonta suhtautumista puhelimella työskentelyyn

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat, jossa soittotyö painottuu iltapäiväaikaan, mutta myyntipäällikkö osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Myyntipäällikkö työskentelee pääosan työajastaan Mehiläisen Kuopion lääkärikeskuksessa ja työ edellyttää myös vähäisissä määrin matkustamista Itä-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka ja tulospalkkio. Työt alkavat marraskuussa, joulukuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta!

Tehtävästä voi kysyä lisää 20.10., 21.10. ja 27.10.2020 klo 14-15 välisenä aikana:
Palvelujohtaja Kasperi Rasilainen, puh. 050 3465 265