(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Parkkisähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Etsimme tuloshakuista ja määrätietoista myyntipäällikköä Helsingin toimistollemme toteuttamaan Parkkisähkö Oy:n kunnianhimoisia kasvutavoitteita. Vastaat työssäsi kiinteistöjen sähköautojenlatausjärjestelmien ja -palvelujen myynnistä erikseen sovittaville asiakassegmenteille Suomessa. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä muun liiketoimintamme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Olet energinen, sinnikäs ja positiivinen luonteeltasi ja suhtaudut myyntiin intohimoisesti. Sinulla on hyvä toteutuneiden näytöin osoitettu B2B-myyntiosaaminen sekä kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Olet myös kehittämisorientoitunut ja osaat nähdä millaisia muutoksia yrityksemme tuotteisiin ja toimintaan tarvitaan, että varmistamme menestyksen myös tulevaisuudessa.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta myynnistä ja markkinoinnista
  • Asiakaskeskeistä ja strategista ajattelutapaa
  • Kokemusta strategisia tavoitteita tukevaa myynti- ja markkinointisuunnitelman laatimisesta ja analytiikasta
  • Erinomaista suullista ja kirjallista viestintä- sekä yhteistyötaitoja
  • Digitaalisen markkinoinnin parhaiden käytäntöjen, työkalujen ja kanavien tuntemusta.

Arvostamme sinussa

  • Sähkötekniikan ja sähköalan tuntemusta
  • Kiinteistö ja rakennusalan tuntemusta

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet, etätyömahdollisuuden ja kilpailukykyiset edut. Kasvava ja kansainvälistyvä yhtiö yhdistettynä yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n Simo Österman Puh 0443434417 simo.osterman@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 14.10.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.