(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Navix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Olemme markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa ja lisäksi meillä on merkittävä markkinaosuus Keskija Itä-Euroopassa. Myyntitiimiämme vahvistamaan haemme nyt energistä, omatoimista ja
tulokselliseen myyntiin pystyvää

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimenkuvaan kuuluu nykyisten asiakassuhteiden ylläpito ja uusien asiakkaiden hankkiminen, sekä aktiivinen osallistuminen asiakkaan tuotekehitykseen yhdessä suunnittelutiimimme kanssa. Kauppasopimusten laatimisen lisäksi osallistut markkinointitoimenpiteisiin. Tärkein kohderyhmäsi ovat Euroopassa ja kotimaassa olevat nykyiset asiakkaat sekä potentiaaliset venevalmistajat.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on näyttöjä tuloksellisesta kansainvälisestä kaupasta, soveltuva tekninen koulutus sekä halua matkustaa. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, oikea asenne, itsenäinen ote työhön ja halu menestyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn alan huipputuotteiden parissa. Saat myös osaavan organisaation tuen ja erityisen näytönpaikan nuorekkaassa työympäristössä.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen
reijo.laaksonen@tasktor.fi. Puhelintiedusteluihin alk. 15.9.2020 vastaa Reijo Laaksonen numerossa
0400 – 525635. Hakuaika 2.10.2020 asti.