(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Myyntipäällikkö

Kaukokiito on valtakunnan suurin yksityinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo lähes 70 vuotta. Olemme 2000 asiantuntijan muodostama valtakunnallinen verkosto, joka tuottaa ja kehittää kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Yhteinen tavoitteemme on olla tavaran ja tiedon kuljettamisessa maan ykkönen. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot ja maanläheinen yhdessä tekemisen kulttuuri.

Haluaisitko sinä tulla kanssamme luomaan tulevaisuuden logistiikkaratkaisuja ja ylivoimaista asiakaskokemusta? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme Varsinais-Suomen myyntitiimimme vahvistukseksi uusasiakashankinnasta syttyvää myyntipäällikköä, jolla on jo aiempia näyttöjä B2B myynnistä.

Tehtävä

Tehtävänäsi on kasvattaa laajalla kaistalla Varsinais-Suomen ja pohjoismaiden B2B- myyntiä ja kehittää jo olemassa olevaa asiakassalkkuasi. Toimit aktiivisesti osana valtakunnallista myyntiverkostoamme ja työskentelet tiiviisti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa kansainväliset yhteistyökumppanimme mukaan lukien.

Arvostamme ennen kaikkea dynaamista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä taitavaa sosiaalista pelisilmää. Ratkaisumyynnin osaajana kykenet tunnistamaan ja luomaan asiakkaiden tarpeita tukevia palveluratkaisuja ja vahvistamaan heidän kilpailukykyään. Tunnet Varsinais-Suomen talousalueen ja kykenet hyödyntämään mahdollisesti olemassa olevia verkostojasi tuloksekkaassa B2B-myynnissä. Keskustelut ja kirjeenvaihto sujuvat kanssasi englanniksi. Ruotsin kielitaito työkielenä katsotaan vahvaksi eduksi. Lisäksi hallitset MS-Office työkalut, kykenet oppimaan ketterästi uusia järjestelmiä ja ymmärrät IT- järjestelmien merkityksen menestyksekkäässä myyntityössä. Edellytämme myös matkustusvalmiutta pohjoismaihin.

Onnistumista tehtävässä tukee avarakatseisuus uusien työtapojen ja työmenetelmien omaksumisessa, energisyys ja logistiikka-alan aiempi tuntemus.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle arvostetun brändin, ajassa kehittyvät palvelutuotteet ja huippuosaajiemme ammattitaidon asiakkaittesi menestystarinan rakentamisaineiksi. Ympärilläsi on kannustava ja rento työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Monipuolinen, merkityksellinen ja itsenäinen tehtäväkuva antaa sinulle tilaa ja vapautta toteuttaa ammattitaitoasi samalla kun me ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla.  Vakavaraisena ja valtakunnallisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, henkilöstöedut ja joustavat työehdot.

Hakeminen

Oletko sinä uusi kaukokiitolainen? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksella palkkatoiveen ja CV:n kera osoitteessa: https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/64/apply

Hakuaika tehtävään päättyy 30.9.2020, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja, Timo Maijala, p. 044 7922 978 maanantaina 21.9.2020 klo 14-16.

www.kaukokiito.fi