(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Padel Club Finland / Padel Sports Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Uutena myyntipäällikkönämme

  • saat vastuullesi valtakunnallisen myyntipotentiaalin sekä rajattomat mahdollisuudet tuotteistaa lisäarvoa tuottavia palvelukonsepteja asiakkaille sekä eritasoisille yhteistyökumppaneille.
  • vastaat kokonaisuudessaan yrityksemme BtoB myynnistä sekä suunnittelet ja varmistat uusien klubiemme markkinoille tulon eri paikkakunnilla yhdessä markkinoinnin kanssa.
  • olet tällä hetkellä valmis tarttumaan haasteeseen tekemällä monipuolista myyntityötä, mutta Sinulta löytyy halua kasvaa kanssamme ja olet tulevaisuudessa kykeneväinen muodostamaan ja johtamaan omaa padelmyynnin dream tiimiä.

Odotamme Sinulta

  • soveltuvaa koulutusta
  • aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä näkemystä urheilumarkkinoinnista.
  • ymmärrystä systeemaattisen työskentelyn hyödyistä myyntityön päivittäisessä tekemisessä
  • että olet elämäntyyliltäsi liikunnallinen ja aktiivinen urheilun ystävä, ehkä jopa mailapelien parissa viihtynyt.
  • sosiaalisuutta ja erityisen hyviä vuorovaikutustaitoja, ja että suhtaudut työn tuomiin tilanteisiin ja haasteisiinkin uteliaan optimistisesti.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja dynaamisen tehtäväkokonaisuuden maailman nopeimmin kasvavan mailapelin parissa, viihtyisän ja kannustavan työympäristön alan parhaiden ammattilaisten seurassa.
 

YHTEENVETO
Toimenkuva: myyntipäällikkö
Palkkaus: sopimuksen mukaan, esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessa
Työsuhde: vakituinen
Aloitus: heti / sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Padel Club Finland Kilo, Espoo


HAKEMINEN
Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi ja CV, 27.09.2020 mennessä osoitteeseen kalle.vainola@padelclub.fi Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään: MYYNTIPÄÄLLIKKÖ / OMANIMESI


LISÄTIETOJA TYÖTEHTÄVÄSTÄ JA YRITYKSESTÄ
Kalle Väinölä, toimitusjohtaja Padel Sports Oy Puhelin: 0400 955 955 Soittoaika: 10.09. klo 14.00 – 15.00 sekä 16.09. klo 15.00-16.00. Kotisivut: www.padelclub.fi


Järjestämme Rekrywebinaarin koskien Myyntipäällikön paikkaa 17.09 klo 17.30

Webinaarissa kerromme Padel Sports Oy:stä, myyntipäällikön tehtävästä sekä toimialasta. Rekrywebinaariin osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Webinaariin ilmoittaudutaan kotisivujemme kautta osoitteessa https://padelclub.fi/oletko-uusi-myyntipaallikkomme/