MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Loiste Sähkönmyynti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Oletko teknisen ratkaisumyynnin ammattilainen, jolla on tulosnälkää ja halua kehittää asiakkuuksiamme jatkuvasti?

Tuloshakuisena myyntipäällikkönä vastuullasi on sähkötuotteidemme ja muiden energiapalveluidemme myynti yritysasiakkaille. Toimit aktiivisesti olemassa olevien asiakkaidemme kanssa tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten liiketoiminnan tueksi. Vastuullasi on myös uusasiakassalkku ja sen kasvattaminen. 

Tehtävässä menestymistä edesauttaa useamman vuoden kokemus yritysmyynnistä ja näyttösi tuloksellisesta myyntityöstä. Energia-alan kokemus on eduksesi, mutta ennen kaikkea etsimme konsultatiivisen ratkaisumyynnin ammattilaista. Tekninen tai kaupallinen koulutustaustasi vahvistaa ammatillista osaamistasi. Voit olla etsimämme henkilö, jos olet aidosti kiinnostunut asiakasrajapinnasta ja myyntityöstä. Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen ote työskentelyyn ja valmiutta matkustamiseen, ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla. Haluat kehittää osaamistasi, myyntiprosesseja ja –malleja. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän energia-alalla, jossa toimintaympäristö ja palvelutarjooma kehittyvät voimakkaasti. Saat mahdollisuuden ammatillisen osaamisen kehittämiseen, vahvan tuen työsi onnistumiseksi yli tiimien, laajan kirjon työnantajan tarjoamia etuja ja ennen kaikkea pääset rakentamaan asiakkaillemme itsesi ja yrityksemme näköistä toimenkuvaa. Meillä on nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet ja pääasiallinen toimipisteesi on Espoossa. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Loisteella myyntijohtaja Jani Pääkkönen, puh. 050 477 1990 ja Mercuri Urvalissa Kari Hausen, puh. 050 374 3504.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 22.9.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-15491).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot