(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Myyntipäällikkö

Kaukokiito on valtakunnan suurin yksityinen kuljetusjärjestelmä - johtava tavaran ja tiedon kuljettaja, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta. Me olemme 2000 logistiikka-alan ammattilaisen muodostamana valtakunnallinen verkosto, jota yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot ja maanläheinen yhdessä tekemisen kulttuuri.

Haluaisitko sinä tulla kanssamme luomaan tulevaisuuden logistiikkaratkaisuja ja ylivoimaista asiakaskokemusta? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme pääkaupunkiseudun myyntitiimimme vahvistukseksi uusasiakashankinnasta syttyvää ja B2B- myynnistä jo vahvoja näyttöjä antanutta myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävä

Tehtävänäsi on kasvattaa laajalla kaistalla Uudenmaan talousalueen B2B- myyntiä ja kehittää jo olemassa olevaa asiakassalkkuasi. Toimit aktiivisesti osana valtakunnallista myyntiverkostoamme ja työskentelet tiiviisti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Arvostamme ennen kaikkea dynaamista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä taitavaa joukkuepelisilmää. Ratkaisumyynnin ammattilaisena kykenet tunnistamaan ja luomaan asiakkaiden tarpeita tukevia palveluratkaisuja ja vahvistamaan heidän kilpailukykyään. Tunnet myös Uudenmaan talousalueen ja kykenet hyödyntämään mahdollisesti olemassa olevia verkostojasi tuloksekkaassa B2B-myynnissä. Keskustelut ja kirjeenvaihto sujuvat kanssasi myös englanniksi. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi hallitset MS-Office työkalut ja kykenet oppimaan ketterästi uusia järjestelmiä.

Onnistumista tehtävässä tukee logistiikka-alan tuntemus, aiempi kokemus tuloksekkaasta B2B-myynnistä sekä soveltuva koulutustausta. Lisäksi edellytämme matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle arvostetun brändin, ajassa kehittyvät palvelutuotteet ja huippuosaajiemme ammattitaidon asiakkaidesi menestystarinan rakentamisaineiksi. Ympärilläsi on kannustava ja rento työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Monipuolinen, merkityksellinen ja itsenäinen tehtäväkuva antaa sinulle tilaa ja vapautta toteuttaa ammattitaitoasi samalla kun me ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla.  Vakavaraisena ja valtakunnallisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, henkilöstöedut ja joustavat työehdot.

Hakeminen

Oletko sinä uusi Kaukokiitolainen? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksella palkkatoiveen ja CV:n kera osoitteessa: https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/63/apply

Hakuaika tehtävään päättyy 25.8.2020, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja, Harri Hietala 17.8. ja 18.8. klo. 12 -16, p. 010 510 9131.

www.kaukokiito.fi