(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Geberit

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa mm. IDO tavaramerkillä. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maissa, joissa on 23 tehdasta. Kuusi tehdasta on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Sveitsissä, ja sen 3,1 miljardin (CHF) liikevaihtoa on tekemässä noin 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Lisätietoja meistä: www.geberit.fi.

Haemme vakituiseen tehtävään aktiivista ja yhteistyökykyistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme sinulle myynnin näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittämään yhdessä tiimisi kanssa. Tulet työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alamme huipputuotteiden kanssa.

Haemme myyntihenkistä ja asiakaslähtöistä LVI-alan kalustepuolen tuotteista kiinnostunutta myynnin ammattilaista. Sinulla on kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä. Sinulla on kokemusta esimiestyöskentelystä; osaat ja haluat kannustaa, tukea, kehittää ja haastaa tiimiäsi tavoitteiden saavuttamisessa. Toimintasi on pitkäjänteistä ja ratkaisukeskeistä sekä omaan hyvin käytännönläheisen työskentelyotteen. Olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja pystyt toimimaan kiireisessäkin toimintaympäristössä.

Tehtäviisi kuuluvat Geberitin ratkaisuiden myyminen nimetyille jälleenmyyntiasiakkaille Suomessa. Tuot Geberitin toimintamallia, tuotteita ja palveluita tunnetuksi yhdessä tiimisi kanssa. Autat ja koulutat jälleenmyyjiämme sekä rakennat ja vastaat Geberit brändin mukaisesta näyttelytoiminnasta. Rakennat myös uusia asiakassuhteita ja ymmärrät, miten tuoda lisäarvoa asiakkaan toimintaan. Teet yhteistyötä koko myyntiorganisaation kanssa. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on teknisen ja/tai kaupallisen alan koulutus. Toivomme sinulta kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä myynti- ja esimiestyöstä. Alan kokemus katsotaan eduksi. Työkielesi ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, haasteita pelkäämätön sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta toimimisesta jälleenmyyntikentän kanssa sekä osaamista MS Office- ja SAP-järjestelmien käytöstä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 25.8.2020. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 tai terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.