(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Sytytkö onnistumisista, kaupan teosta ja voittamisesta? Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa?

Sihti on osa Adecco -konsernia ja etsimme nyt
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
rakennusteollisuuden asiakkuuksien pariin Sihdin Turun toimipisteeseen.

Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu oman asiakassalkkusi tuloksellinen hoitaminen sekä asiakkuuksien kasvattaminen ja kehittäminen. Saat valmiin asiakaskannan, mutta teet jatkuvasti myös aktiivista uusasiakashankintaa. Asiakkuutesi koostuvat erilaisista rakennusalan toimijoista urakoitsijoista rakennuttajiin.

Etsimämme henkilö on jo näyttänyt kyntensä tuloksekkaassa myyntityössä. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja kehität asiakassuhteita rennolla otteella luottamukseen ja ammattitaitoon perustuen. Viihdyt kentällä liikkuvassa työssä, ja löydät ratkaisun asiakkaan tarpeeseen tarvittaessa vaikka kiviä kääntämällä. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot, positiivinen asenne ja asetat itsellesi riman koko ajan korkeammalle. Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualalta tai rakennusteollisuuden parista.

Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteriä käänteitä ja joustavuutta. Säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alaisena ja kykenet ongelmanratkaisuun vaativissakin tilanteissa. Päivittäisessä työssäsi sinulla on tukenasi ammattitaitoinen konsulttipari, motivoitunut tiimi ja kannustava esimies.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn tunnetun brändin parissa motivoituneessa, rennossa ja huumorintajuisessa tiimissä. Saat kattavan perehdytyksen ja ympärillesi yhteiseen maaliin tähtäävän joukkueen. Valmis asiakassalkkusi sisältää alan tunnettuja toimijoita ja sinulla on käytössäsi monipuoliset työkalut tuloksen tekemiseen.

Kiinnostuitko? Laita CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 16.8.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Hannele Wasenius, p. 050 595 5806.