(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Toimintamme laajentuessa haemme Espooseen myynnistä innostunutta

Myyntipäällikköä

vastaamaan isännöintipalveluiden aktiivisesta uusmyynnistä. Myyntipäällikkönä työtehtäväsi on toteuttaa aktiivisesti uusmyyntiprosessin päävaiheita, kuten asiakaskontaktointia, neuvottelu- ja tarjoustyötä sekä kauppojen kotiuttamista. Lisäksi vastuullesi kuuluu varmistaa hyvä asiakaskokemus ja saumaton yhteistyö kollegoiden kanssa. Tuot lisäarvoa asiakkaalle omalla asiantuntemuksellasi, systemaattisella hyvällä vuorovaikutuksellasi ja proaktiivisella ja kehittävällä työotteellasi. Tulet työskentelemään osana asiakkuushallintatiimiä, joka koostuu myynnin, markkinoinnin ja asiakashoidon ammattilaisista.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, sekä perustuntemusta kiinteistöpalvelualasta ja näyttöä menestyksekkäästä myynnistä. Olet aktiivinen, käytännönläheinen ja tuloshakuinen. Lisäksi sinulla on sujuvat suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot. Kokemus isännöitsijänä toimisesta tai toimialasta on työssä etu.

Me Tapiolan Lämmöllä olemme yksi suuri joukkue, jossa työntekijät yli tiimirajojen tukevat toisiaan. Meille tärkeää on yhdessä tekemisen meininki ja keskinäinen luottamus. Olemme rakentamassa asiakaskeskeistä palvelukulttuuria, jossa ammattitaitoiset työntekijämme ovat avainroolissa. Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja John Saario john.saario@tl-konserni.fi, puhelimitse p. 020 750 5297 torstaina 6.8 klo 9-11 tai tiistaina 18.8 klo 9-10.30. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 23.8.2020 mennessä.