(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Etsimme asiakkaallemme Myyntipäällikköä Kouvola-Kotka-Lahti akselille.

Työn kuvaus/vaatimukset työhön:
Työtehtävänäsi on toimia tiimisi esimiehenä, auttaa sekä motivoimaan työntekijöitä löytämään heidän omat parhaat puolensa. Asiakkaanasi ovat kuluttaja-asiakkaat.

Myyntiä tehdään pääsääntöisesti asiakaskäynneillä. Tehokas asiakashankintatiimimme pitävät huolen siitä, että kiinnostunutta asiakasta riittää.

Esimiehenä olet tavoitteellinen, hyvä kouluttamaan/motivoimaan sekä sopivan vaativa mutta tsemppaava luonne. Katsomme eduksi aikaisemman esimiehenä työskentelemisen, mutta ei ole välttämätöntä. Myyntipuolelta sinulla tulisi olla kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta toiminnasta.

Asemapaikkanasi toimii Kouvola, Kotka tai Lahti.

Maksamme tehdystä työstä kiinteää pohjapalkkaa + bonusta tiimisi tuloksesta. Työssäsi tarvitset ajokorttia ja omaa autoa (alkuun ainakin).

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Miikka, p. 050 471 0788

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!