(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Mondo Fresco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Kasvamme voimakkaasti ja haemme nyt tuloshakuista ja motivoitunutta 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

ottamaan kokonaisvastuun myynnistä ja sen kehittämisestä.

Vastaat itsenäisesti myynnin suunnittelusta, budjetoinnista ja toteutuksesta. Osallistut myös itse nimettyjen ketjuasiakkaiden ja tukkujen hoitamiseen. Työnkuvaasi kuuluu lisäksi myös asiakkuuskohtaisten strategioiden luominen sekä osallistuminen tuote- ja konseptikehitykseen.

Odotamme sinulta

  • Olet jo vahvasti verkostoitunut Horeca-myynnin ammattilainen ja tunnet alan toimintamallit. 
  • Sinulla on kokemusta myynnin esimiestehtävistä ja vahvaa näyttöä onnistumisista myynnistä. 

Ennen kaikkea odotamme voittajan asennetta ja vahvaa halua kehittää edelleen yrityksemme asiakasyhteistyötä ja myyntiä. Olet ratkaisukeskeinen, positiivinen ja joustava tiimipelaaja. Olet aktiivinen verkostoituja ja sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme ja tukea heidän liiketoimintaansa. Roolisi liiketoiminnan kasvattamisessa ja asiakasyhteistyön kehittämisessä tulee olemaan merkittävä.

Tarjoamme sinulle
Saat käyttöösi ajan tasalla olevat myynnin apuvälineet ja muun organisaation vahvan tuen.  Olemme dynaaminen, innovatiivinen ja osaava ruokatalo, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kasvavan ja menestyvän yrityksemme kehittämiseen. Tuoteportfoliomme on monipuolinen ja laadukas. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat soittamalla valinnassa avustavalle Nordic Progress Oy:n konsultille: Martti Louhelainen 0400-558140. 

Hae paikkaa oheisen linkin kautta täyttämällä lomake. Liitä mukaan hakemus palkkatoiveineen sekä cv. Lähetä hakemus viimeistään 25.8.2020.