(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Räätälöitäviä ja kestäviä säilytysratkaisuja

Elfa tarjoaa säilytysratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin koko elämän ajan. Valikoimaamme kuuluu räätälöitäviä liukuovia sekä seinälle ripustettavia ja vapaasti seisovia vaatekaappien sisusteita. Vaalimme kestävää kehitystä, toimivaa designia ja korkeaa laatua.

Yrityksemme perustettiin vuonna 1948 ja se on vuodesta 1999 lähtien ollut osa The Container Storea, joka on Yhdysvaltojen suurin säilytystuotteiden vähittäismyyntiketju. The Container Store on listattu New Yorkin pörssissä. Elfalla on kolme tuotantolaitosta ja kahdeksan myyntiyhtiötä Euroopassa. Konsernin tilivuoden 2018 raportoitu liikevaihto oli noin 103 miljoonaa euroa (1 105 MSEK) ja sillä oli tilivuoden 2018 lopussa 513 työntekijää. Pääkonttori sijaitsee Malmössä.

Haemme nyt Suomen tytäryhtiöömme aktiivista ja tuloshakuista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat Elfan myynnin johtamisesta, budjetoinnista ja tuloksesta. Toimit kahdeksan hengen esimiehenä. Osallistut aktiivisesti tiimisi kehittämiseen ja luot omalla esimerkillä positiivista energiaa sekä luotsaat heitä huipputuloksiin. Osallistut myös itse kädet savessa, aktiivisiesti myyntityöhön. Vastuullasi on yrityksen avainasiakkuuksien hoitaminen ja niiden kehittäminen, sekä Elfa Suomen markkinointi. Tehtävässä raportoit konsernin myynti- ja markkinointijohtajalle Ruotsiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • vahvaa kokemusta B to B ratkaisu- ja palvelumyynnistä
  • vahvaa kokemusta ja näyttöjä tulosvastuullisesta myynnin johtamisesta
  • erinomaisia esimiestaitoja sekä innostavaa ja valmentavaa johtamisotetta
  • vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja ratkaisuja hakevaa asennetta
  • kokemusta kohdemyynnistä
  • kykyä ja intoa hands-on myyntityöhön
  • hyviä neuvottelutaitoja sekä analyyttistä työskentelyotetta
  • sujuvaa suomen ja englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaidosta on etua.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan työtehtävän vakaavaraisessa yrityksessä sekä ammattimaisen organisaation ja tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 14.8.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Seniorkonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com (ei tavoitettavissa viikolla 29)