(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Etsimme Helsinkiin Myyntipäällikköä 

analytiikan tarjoaman myyntiin

Digia on asiakkailleen älykkäiden ratkaisujen kokonaistoimittaja ja palveluyritys, joka hallitsee palvelujen elinkaaren toteutuksesta ylläpitoon ja kehitykseen. Tarjoamme palvelukokonaisuuden, joka kattaa mobiili- ja verkkopalvelut, data-alustat ja tiedolla johtamisen, integraatiot ja APIt eli ohjelmointirajapinnat sekä liiketoiminnan ydinjärjestelmät sisältäen myös korkean turvatason ratkaisut.

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on asiakkaiden tiedolla johtamisen, tiedonhallinnan ja analytiikan liiketoimintatarpeita vastaavien palvelujen tuloksellinen myynti sekä pitkäjänteinen asiakassuhteiden hoitaminen ja kehittäminen. 

Johdat ja tuet asiakkaitamme toiminnan kehittämisessä huomioiden erityisesti tiedolla johtamisen ja analytiikan tuomat mahdollisuudet ja pyrit tuomaan oman näkemyksellisyyden toimintaa tukevien ratkaisujen löytämisessä. Teet tiivistä sisäistä yhteistyötä analytiikka -yksikön myynnin tuen ja liiketoimintayksiköiden kanssa myyntitoimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi osallistut tehtävässäsi Digian analytiikan tarjoaman kehittämiseen.

Tarkemmin pääset tutustumaan analytiikan tarjoamaamme ja tekemisiimme täältä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

  • Vahvaa kokemusta ja näyttöjä tulosvastuullisesta myyntityöstä ja vaativien asiakassuhteiden hoitamisesta sekä muutaman vuoden kokemusta analytiikan ratkaisuiden myynnistä
  • Hyvää ymmärrystä IT-palveluliiketoiminnasta (palvelut, ohjelmistot, digitalisaatio) sekä analytiikasta sekä datan hyödyntämisestä
  • Kiinnostusta asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kehittämiseen 
  • Kykyä keskustella useiden eri sidosryhmien kanssa (ylin johto, liiketoiminnan ja IT:n edustajat, asiantuntijat)
  • Erinomaisia neuvottelu- ja kommunikointitaitoja niin suomeksi kuin englanniksi 

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Kutsummekin jokaista Senior Traineeksi, uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. 

Meillä Digialla on yli 1200 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Teemme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä.

Meillä saat tilaisuuden luoda menestyksesi kasvavassa liiketoiminnassa, ammattimaisen myyntitiimin ja liiketoimintayksiköiden tuen sekä monipuolisen tehtäväkentän. Toimit vastuullisessa roolissa, jossa voit vaikuttaa omalla osaamisellasi ja näkemyksellisyydelläsi Digian kasvuun, strategian jalkautukseen  ja pääset mukaan rakentamaan asiakkaillemme sujuvampaa digiarkea. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, menestymisestä palkitsevan bonusmallin sekä nykyaikaiset työvälineet ja käytännöt.

Hakuaika päättyy 15.8.2020. Lisätietoa tehtävästä antavat:

7.-17.7. Ari Rikkilä, Myynti- ja markkinointijohtaja, +358504086229  

10.-14.7. Mika Immo, Myyntijohtaja, +358407675262

3.-14.8. Päivi Karesjoki, Liiketoimintajohtaja, +358409022212