(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
UROS LIVE -areena

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Haemme kaupallista huippuosaajaa myymään ja markkinoimaan areenaa. Hankit ja luot ainutlaatuisia tapahtumia ja elämyksiä areenalle yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa!

Myyntipäällikkönä vastaat UROS LIVE -areenan myynnistä ja tapahtumien hankkimisesta omalla vahvalla myyntipanoksellasi yhdessä osaavan tiimin ja kumppaneiden kanssa. Toimit areenan yhteyshenkilönä kumppaneidemme suuntaan ja kehität asiakassuhteitamme sekä yhteistyömahdollisuuksia suurimpien kotimaisten ja Suomessa toimivien tapahtumajärjestäjien kanssa. Lisäksi koordinoit kumppaneiden kanssa palveluiden ja tuotteiden myyntiä yhteisissä kanavissa. Tehtäviisi kuuluu myös koordinoida areenayhtiön ja kumppaneiden markkinointia ja viestintää. Toimit esimiehenä tapahtumamyynnin henkilökunnalle ja teet tiiviisti yhteistyötä areenan koko organisaation ja sen kumppaneiden kanssa. 

Odotamme sinulta soveltuvaa kokemusta tapahtuma-alalta B2B myynnin parista. Sinulla on vahva kaupallinen ote sekä kokemusta ja kykyä toimia laaja-alaisesti eri tapahtumajärjestäjien kanssa liittyen konsertti-, kongressi-, kulttuuri- ja urheilutapahtumiin. Modernissa ympäristössämme hyödynnät digitaalisen liiketoiminnan ja kanavien mahdollisuudet. Innostut erilaisten tapahtumien suunnittelusta ja innovoinnista, sekä luot ratkaisut vastaten asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Joustavuus ja täsmällisyys ovat sinulle tuttuja ominaisuuksia ja nautit tavoitteellisesta työotteesta. Sinulla on vahvat sosiaaliset- ja neuvottelutaidot, laajat verkostot sekä kyky toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto (esim. Business, Hospitality).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen uuden ykkösareenan liiketoimintaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Reilun ja kannustavan työyhteisön lisäksi saat paikan elämysten eturivistä täynnä kehitysmahdollisuuksia ja tilaisuuden tehdä jotakin aivan uutta ja ennen näkemätöntä. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2020 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-15289. Lisätiedot Mercuri Urvalin director Esko Oja, puh. +358 40 662 4464 ja senior consultant Lassi Välimäki puh. +358 40 514 9778.