(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Vallox Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Haemme pääkonttorillemme Loimaalle kokenutta myyntipäällikköä, nykyisen henkilön siirtyessä uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Vastuullasi on laadukkaan ja tuloksellisen myynnin johtaminen Suomessa. Tule osaksi Vallox Oy:n osaavaa työyhteisöä!

Tulet vastaamaan Vallox Oy:n myynnistä ja sen kehittämisestä Suomessa. Valloxin kielellä, sinulla on vastuullasi asiakkuuksien johtaminen –prosessi. Pidät huolta, että kotimaan jakelukanavat ja yhteistyökumppanit saavat riittävän tuen omalle työlleen. Vastaat lisäksi siitä, että Valloxin tuotteiden hinnoittelu on Suomessa oikealla tasolla. Lisäksi myyntipäälliköllä on tärkeä tehtävä olla mukana kotimaan myynnin edustajana tuotekehitysprojekteissa ja niiden läpiviennissä. Johdat myyntitiimiä, jossa on neljä aluemyyntipäällikköä, koulutuspäällikkö, tarjouslaskija ja tuotepäällikkö. Raportoit toimitusjohtajalle ja sinulla on tärkeä rooli Valloxin yritystoiminnan johtoryhmän jäsenenä. 

Sinulla on aktiivinen ja muita innostava työskentelyote. Saat asioita aikaan ja omaat hyvää strategista silmää. Olet myös tottunut tarkastelemaan asioita kriittisesti ja lukuja analysoiden. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä menestyksekkäästä KAM-myyntityöstä mielellään teknisten tuotteiden parissa. Olet jo työskennellyt muutaman vuoden myynnin esimiestehtävissä. Talotekniikan tuntemus ja kokemus tukkuliikkeiden tai rakennusliikkeiden kanssa työskentelystä lasketaan eduksi tehtävässä menestymisessä. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitojasi. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti englantia. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin. Työpaikka sijaitsee Valloxin pääkonttorilla, Loimaalla.

Saat mutkattoman työyhteisön ja vakavaraisen yrityksen tuen menestyksellesi. Vallox Oy on Suomen johtava ilmanvaihtoalan toimija, jolle tuotteiden korkealaatuisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja. Toimintamme on aina sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista ja henkilöstömme voi ja jaksaa hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultit Olli-Pekka Vaara, puh. 040 543 7145 sekä Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864.
Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 25.5.2020. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-15294.