(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020
Tehtävän nykyisen haltijan siirtyessä yhtiössämme uusiin tehtäviin, haemme Bernerin Agentuuri-liiketoimintayksikköömme vastuulliseen tehtävään osaksi dynaamista tiimiämme

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on kasvattaa ja kehittää Bernerin Infrasegmentin kemikaalien ja raaka-aineiden liiketoimintaa. Huolehdit itsenäisesti tuoteportfoliosi kehittämisestä, ostoista ja myynnistä katujen kunnossapidon ja rakentamisen tarpeisiin. Asiakkainasi ja kumppaneinasi ovat mm. suomalaiset ja kansainväliset tuotevalmistajat sekä maahantuonnin ja toimitusten logistiikkayhtiöt, kunnalliset toimijat sekä yksityisomisteiset katujen kunnossapitoyritykset.

Saat vastuullesi yhden pitkäaikaisimmista päämieskumppaneistamme, jonka kanssa jatkat liiketoiminnan kehittämistä kohti yhdessä sovittuja tavoitteitamme. Etsit myös aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita, asiakkuuksia ja mahdollisuuksia sekä Suomen rajojen että vastuuasiakassegmenttisi ulkopuolelta. Tehtävässäsi raportoit myyntijohtajalle.

Tehtävässä onnistumisessa auttaa, että Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Sinulla on jo hankittu kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta teknisestä B2B-myyntityöstä, olet valmis kantamaan vastuuta itsenäisestä myynnistä ja ostamisesta sekä haluat kasvattaa ja kehittää asiakassuhteita sekä asiakkaan liiketoimintaa aktiivisesti. Sinulla on suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin ja saksan kielen taito on eduksi. Kykenet helposti itsenäiseen työskentelyyn etkä pelkää matkustamista Suomessa ja ulkomailla. Matkapäiviä on vuodessa noin 50 – 70.

Tarjoamme sinulle ensiluokkaisen näköalapaikan kasvavassa ja kansainvälistyvässä liiketoiminnassa. Saat työkavereiksi innostuneen ja aktiivisen tiimimme, yhtiömme monipuoliset työsuhde-edut sekä vakituisen työsuhteen vakavaraisessa perheyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Agentuurin myyntijohtaja Teemu Palviainen, puh. 044 359 5044, to 7.5.2020 klo 14 - 15.30 ja ma 18.5.2020 klo 14 – 15.30, sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, pe 8.5.2020. klo 9 – 10.30 ja pe 15.5.2020 klo 11 – 12.  Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ su 24.5.2020 mennessä.