(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Sanoma Media Kustannus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2020

Etsimme Aamulehden tiimiimme myynnistä ja markkinoinnista innostuvaa myyntipäällikköä.

Aamulehden myyntipäällikkönä pääset suunnittelemaan markkinointia yhteistyössä Pirkanmaan yrityspäättäjien kanssa. Edesautat asiakkaidemme menestystä tarjoamalla heille uusia ideoita ja vaikuttavaa mainontaa. Myyt digitaalisia mainosratkaisuja, videoita ja sisältömarkkinointia Aamulehteen ja muihin Sanoman medioihin. Työsi on liikkuvaa, joustavaa ja tukenasi on iso joukko taitavia asiantuntijoitamme. Työpisteesi sijaitsee Tampereen ytimessä Finlaysonilla.  

Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä otetta myyntityöhön sekä idearikasta näkemyksellisyyttä markkinointiin. Kehität ja esität rohkeasti uusia ratkaisuja. Innostut yhdessä tekemisestä ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi. Toivomme sinulta osaamista ratkaisumyynnistä, kokemusta uusasiakashankinnasta ja soveltuvaa kaupallista tutkintoa. 

Työpäiväsi koostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteet parhaalla mahdollisella tavalla. Työkaluinasi ovat markkinoiden parhaat ja nopeasti kehittyvät monimediatuotteet sekä innostavat työtoverit. Suomen suurimpana mediayhtiönä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule työskentelemään mediatoimialan huipulle osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme!

Kiinnostuitko? Tehtävästä lisätietoja antaa aluemyyntijohtaja Jarkko Kerkola jarkko.kerkola@sanoma.com tai p. 050 438 2824, ke 6.5. klo 9-10, pe 8.5. klo 13-14 tai ti 12.5. klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.5.2020.