(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Suur-Savon Sähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2020

Oletko tekninen myyjä, joka syttyy kiinteistötekniikasta ja uusista asiakasratkaisuista? Haemme älykkäiden lämmitysratkaisujen myyntiin sinua, joka tunnet kiinteistötekniikan ja kiinteistön omistajien käytännön tarpeet. Sinulla on tekniikka hallussa.

Lempeä™ on vakaan ja menestyvän Suur-Savon Sähkön erilaisia lämmitysratkaisuja myyvä ja markkinoiva liiketoimintayksikkö. Haemme aktiivista ja uudistushenkistä myyntipäällikköä. Meillä on vahva alueellinen asema, jota haluamme kehittää edelleen. Tarkastelemme myös lämpöliiketoiminnan maantieteellistä laajenemista uusien kiinteistökohtaisten ratkaisujen myötä.

Myyntipäälliköllä on erinomainen mahdollisuus päästä toteuttamaan näkemyksiään ja kehittämään koko liiketoiminnan asiakkuus- ja tuotestrategiaa sekä tulevaisuuden suuntaa. Pienessä organisaatiossa on mahdollisuus ottaa vahva rooli omalla vastuualueellaan, ja kehittyä ammatillisestikin. Asiakkaitasi ovat mm. taloyhtiöt, terveyskeskukset, koulut, päiväkodit, pienyritykset ja yksityiset kiinteistöjen omistajat.

Aiempaa kaukolämpökokemusta et välttämättä tarvitse, mutta kiinteistötekniikka, kiinteistöjen lämpöratkaisut tai kiinteistöautomaatio-osaaminen antavat hyvän lähtökohdan. Tehtävään tarvitaan vahvaa teknistä koulutusta sekä kiinteistön omistajien tarpeet tunnistavaa taustaa. Olet tottunut liikkumaan, sillä alueesi kattaa koko Etelä-Savon.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalilla Olli-Pekka Vaara puh. 040-543 7145 ja Kari Hausen puh. 050-374 3504. Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.5.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15244