(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Gasum

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Etsimme nyt Espooseen

kahta myyntipäällikköä

Vastaat nimetyistä merkittävistä strategisista teollisuuden LNG-, maakaasu- ja biokaasuasiakkuuksista sekä sähkömyynnin asiakkuuksista Suomessa. Vastuullasi on asiakassuhteiden kehittäminen, tarjousprosessien vetäminen ja lisämyyntimahdollisuuksien kartoittaminen sekä kyseisten asiakkaiden asiakkuustoiminnan koordinointi Gasumissa. Tuot asiakasnäkökulmaa tarjoaman ja hinnoittelun kehittämiseen sekä vaikuttamistyöhön. Olet vahvasti mukana kehittämässä uutta maakaasumarkkinaa.

Pääasialliset vastuualueet:

Tehtävänäsi on myynti ja myynnin edistäminen nimetyille teollisuusasiakkaille. Hoidat sopimusneuvotteluita, laadit tarjouksia ja hoidat aktiivisesti asiakassuhteita. Osallistut myös tarvittaessa näihin liittyviin kehityshankkeisiin.

Odotamme sinulta:

Olet aidosti asiakaslähtöinen, näkökulmasi on teknistaloudellinen sekä haluat oppia uutta. Analyyttisellä ajattelutavallasi ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa ja näihin liittyviä energiamarkkinoiden ajureita sekä hahmotat energia-alan kokonaisuuksia. Erinomainen asiakastyytyväisyys ohjaa toimintaasi. 

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus myynnistä energia-alalta tai teollisuuden volyymituotteista. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot, otat omistajuutta ja viet asiat päätökseen. Omaksut nopeasti uusia asioita ja osaat toimia itsenäisesti päivittäisessä työssäsi. Tehtävässä menestyminen vaati myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä rakentaa luottamusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimisi sekä konsernin muiden osastojen kanssa. Työ edellyttää matkustamista lähinnä Suomessa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme sinulle:

  • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energia- ja ympäristötoimialoilla
  • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme
  • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi.

Eettinen toimintatapamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. 

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709 532, parhaiten tavoitettavissa pe 13.3.klo 13-15 ja ti 17.3. klo 14-16. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ viimeistään ke 25.3.2020.

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com