(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Designtalo / DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Hei sinä myynnin huippuosaaja!

Etsimme nyt Designtalolle myyntipäällikköä Länsi-Suomen alueelle

Tehtävässäsi vastaat alueesi talomyynnistä ja luotsaat Designtalon viime vuoden kovimmaksi yltänyttä myyntitiimiä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen – toki aikaisempi tietämys pientalorakentamisesta on hyödyksi.

Vastaat omasta tiimistäsi, alueesi myynnin kehittämisestä ja päivittäisestä johtamisesta. Olet paljon tien päällä ja liikut itsenäisesti, mutta teet tiivistä yhteistyötä mm. työpäälliköiden sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimipisteesi voi sijaita Vantaalla, Turussa tai Tampereella.

Odotamme sinulta vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä sekä kykyä innostaa tiimisi onnistumisiin yhä uudelleen. Työ edellyttää rohkeutta ja halua kehittää itsesi lisäksi Designtalon myyntiä ja tuoda tuoreita näkökulmia tekemiseemme.

Tarjoamme sinulle antoisan ja palkitsevan työn menestyksennälkäisessä ja kannustavassa myyntiorganisaatiossa, alan johtavan yrityksen palveluksessa. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä hyvät henkilöstöedut.

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä Designtalon menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 15.3.2020 mennessä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera rekrytointiportaaliimme. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, pirauta tulevalle esimiehellesi Lauri Konttilalle numeroon 050 409 8187.