(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Etsimme uutta elämänturvaajaa myyntipäälliköksi Kangasniemen toimialueelle vastaamaan kotitalouksien ja yrittäjäasiakkaiden, kuten esimerkiksi maatilayrittäjien vakuutusturvasta.

Myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien tavoitteellisesta ja ammattimaisesta kehittämisestä. Viet kaupat päätökseen tehokkaasti ja pidät huolta asiakkaasta jatkossakin. Huolehdit monipuolisesti asiakkaiden elämänturvasta tarjoamalla heille parasta turvallisuuden, terveyden ja talouden kokonaisratkaisua. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä.

Odotamme sinulta

• Erinomaisia myynti-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
• Tavoitteellista ja innostavaa työskentelyotetta sekä rohkeutta itsenäiseen
päätöksentekoon
• Elämänturva-asennetta – tahtoa olla turvaamassa asiakkaidemme elämää
• Joustavuutta ja kykyä työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä

Etsimme joukkoomme erityisesti hyvää tyyppiä, jolla on halu kasvaa alan
ammattilaiseksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on kannustavan palkkauksen lisäksi myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Palkkauksessa noudatamme vakuutusalan kenttämiesten työehtosopimusta, minkä mukaan taulukkopalkka on alkaen 1.933 € ja lisäksi maksetaan yhtiökohtaiset myyntipalkkiot.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Ville Niemi-Korpi, puh. 040 568 7793 (ma 2.3. klo 09:00-11:00, ke 4.3. klo 13:00-15:00) / ville.niemi-korpi@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 5.3.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.