(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Oletko etsimässä uusia haasteita ja kiinnostunut asiakkaiden kanssa toimimisesta sekä heidän haasteisiin kokonaisratkaisuiden löytämisestä? Tunnetko tuloshakuisen myyntityön salat? Kaipaatko työtä, jolla on suurempi merkitys ympäristön ja yhteiskunnan kannalta? Caverion jatkaa kasvuaan ja nyt vahvistamme myyntitiimiämme hakemalla innostunutta myyntipäällikköä.

Meillä on avoin, arvostava ja keskusteleva työilmapiiri. Työntekijöille annetaan vastuuta sekä vapautta ja meillä onkin alamme pisimmät työsuhteet. Tarjoamme sinulle selkeät tavoitteet ja myös vapauden työn toteuttamiseen. Pääset vastaamaan laajasta jo olemassa olevasta asiakaskunnasta sekä uusasiakkuuksien hankinnasta. Työssäsi nautit niin esimiehesi luottamusta kuin tiimisi täyttä tukea. Meillä toimii myös aktiivinen Caveri-kerho, tuemme liikuntaharrastuksia ja toimistollamme on vapaassa käytössä kuntosali sekä ohjattuja liikuntaryhmiä. Ja mikä parasta, aivan mahtavat työcaverit! Tutustu meihin, tuleviin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtäviisi kuuluu taloteknisten palveluratkaisujen myynti pääkaupunkiseudun alueella. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Kannat luontevasti vastuun asiakassuhteidesi kaupallisesta kehittymisestä ja asiakkuuden kestävyydestä ja sujuvuudesta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaalla vasta remontoidussa pääkonttorissamme, mutta työ on luonteeltaan liikkuvaa ja siksi ajokortti katsotaan eduksesi.

Menestyäksesi työssä sinulta löytyy aiempaa kokemusta tuloksellisesta B2B–myynnistä. Osaat hahmottaa asiakkaan tarpeet proaktiivisesti ja tarjota tarpeisiin vastaavia teknisiä ratkaisujamme, joista me caverit olemme ylpeitä. Sinulla on kokemusta myyntiprojektien itsenäisestä hoitamisesta, sekä oman toiminnan suunnittelusta.

Odotamme hakemustasi innolla! Hae tehtävään 1.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Pasi Vartiainen, p. 050 343 3171 tai pasi.vartiainen@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1