(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
LapWall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

LapWall on Euroopan suurin puuelementtien valmistaja, jossa on tarjolla paljon vastuuta, sekä vaikutusmahdollisuuksia sisältävä tehtävä innostavalle ja aikaansaavalle myyntipäällikölle.

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on vastata kokonaisvaltaisesti LapWall:n seinäelementtien myynnistä yhdessä kahden henkilön myyntitiimisi kanssa. Tavoitteena on määrätietoisen uusasiakashankinnan kautta kasvattaa sopimusasiakkaiden määrää, sekä samanaikaisesti huolehtia asiakaslähtöisesti nykyisten asiakkuuksien kannattavasta kasvusta. Asiakkaat koostuvat rakennusliikkeistä, sekä yritysasiakkaista, jotka vastaavat omien kiinteistöjensä rakentamisesta. Itseohjautuvalla ja aktiivisella otteella vastaat myyntiprosessien ja myyntitiimin toiminnasta ja kehittämisestä, sekä projektien budjetoinnista ja kannattavuudesta. Keskeinen osa rooliasi on lisäksi oman myyntitiimin käytönnönläheinen ja kannustava johtaminen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Raportoit tehtävässäsi liiketoimintajohtajalle. 

Sinulla on näyttöä onnistumisesta vastaavassa BtoB-projektimyynnin tehtävässä. Eduksi on tietämys rakennusalan määräyksistä, sekä kokemus/ymmärrys puurakennusalasta. Eduksesi on myös aiempi esimiesvastuu ja haluat kehittyä sekä kasvaa esimiehenä. Motivoidut aktiivisesta ja tuloshakuisesta myynnistä ja energisen, innovatiivisen, sekä ennakkoluulottoman persoonasi kautta osaat auttaa myös muita saavuttamaan tavoitteensa. Roolisi on keskeinen osa yrityksen menestystä, joten toimit luonnollisesti saumattomassa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten omaat vahvat organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet aikaansaava ja ahkera, sekä saat energiaa vastuullisesta ja monipuolisesta tehtävänkuvasta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän alansa edelläkävijä yrityksessä, jonka toiminnan keskeisiä arvoja ovat asiakkaiden sekä työntekijöiden tyytyväisyys. Työssäsi sinua tukee vahvasti LapWallin elementtiliiketoiminan johtaja yhdessä muun osaavan henkilöstön kanssa. Tule rakentamaan puurakentamisen tulevaisuutta kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Marika Mertala puh. +358 40 708 8176 ja Sami Nykänen puh. +358 40 156 3663. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 1.3.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-15060.