(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
ACO Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Pitkään yrityksessämme työskennelleen myyntipäällikön eläköityessä haemme uutta tulosorientoitunutta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ hulevesijärjestelmien myyntiin

Vastaat omalla myyntialueellasi olemassa olevien asiakkaidemme palvelemisesta. Tarjoat räätälöityjä kokonaisratkaisuja ja tuotat asiakaslisäarvoa konsultoivalla työskentelytavallasi. Tehtävänäsi on myös laajentaa asiakaskuntaa saaden uusia asiakassuhteita. Asiakaskunta koostuu mm. urakoitsijoista, suunnittelijoista ja tukkureista. Luotettavalla ja laadukkaalla työlläsi varmistat asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen ja parhaat ratkaisut. Teet tiivistä yhteistyötä organisaatiomme muiden myyntipäälliköiden ja myynnin tuen kanssa.

Päätoiminen myyntialueesi on Keski-Suomen alue (Tampere-Jyväskylä-Kuopio), mutta projektitilanteen mukaan saatat satunnaisesti työskennellä myös Etelä-Suomen ja Pohjois-Suomen alueella. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teknisen myynnin tehtävistä ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet ratkaisumyyjä sydämeltäsi ja asiantuntijuuttasi vahvistaa vahva kokemus asiakastyöskentelystä rakennus-, maanrakennus- tai lvi-alalta. Persoonana olet aktiivinen ja energinen, sekä tottunut liikkuvaan työhön ja toimimaan kotikonttorilta käsin. Sinulla on soveltuva koulutustausta, mutta ennen kaikkea arvostamme halua oppia uutta ja kehittyä teknisen myynnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme.  Pääset toimimaan ketterässä organisaatiossamme ammattimaisten työtoverien ympäröimänä ja vaikuttamaan itse liiketoiminnassa tapahtuviin asioihin. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden parissa, joita asiakkaat arvostavat. Saat tehtävään hyvän tuoteperehdytyksen ja kansainvälisen konsernimme tuen. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai liisa.jenkins@fi.experis.com ja Pirjo Levänen puh. 0400 238418 tai pirjo.levanen@fi.experis.com.