(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja.  Pysyäksemme ykkösenä haluamme rekrytoida joukkoomme alan parhaita ammattilaisia, joilla on inhimillinen ote työhön. CERTEGOlla on 80 toimipistettä Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€.

 

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa, etsimme Itä-Suomen myyntiorganisaatioomme energistä myyntipäällikköä!

Haemme Itä-Suomen myyntiämme vahvistamaan Sinua, aktiivinen ja asiakaslähtöinen myyntipäällikkö, joka haluat olla asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamassa tulevaisuuden kasvutarinaamme: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Saat vastuullesi merkittävien asiakkuuksien laadukkaan ja suunnitelmallisen hoitamisen sekä uusasiakassalkun kasvattamisen. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden aktiivisesta kontaktoinnista, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista, mutta tukenasi on vahva asiantuntijatiimi. Rakennamme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi roolin myyntitiimissämme. Toimipisteesi voi sijaita joko Lahdessa tai Kouvolassa, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta koko Itä-Suomen alueella.

Sinulla on joko jo hankittu vankka kokemus ja näytöt vaativasta myyntityöstä tai olet vasta hankkimassa kannuksiasi määrätietoisesti ja innokkaasti uusasiakashankinnan parista. Tärkeintä meille on palava halusi saada aikaan tuloksia, asiakaskokemuksesta tinkimättä. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin tekijä. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Neuvottelet sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen teknisten turvajärjestelmien ja/ tai lukitus- ja oviautomaatiopalveluiden ja / tai ICT-alan myyntityöstä. Myös kiinteistötoimialan tuntemus merkitään plussaksi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. Hae rohkeasti joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Kölli; ari.kolli@certego.fi tai puh. +358 50 590 1401.

Lähetä napakka hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”Myyntipäällikkö Itä-Suomi”.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!