(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Miele

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Vahvistamme edelleen organisaatiotamme ja haemme Kodinkoneet-yksikköömme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

keittiökalusteasiakkuuksiin

Tehtäväsi on kodinkoneiden myynti keittiökalusteasiakkaillemme.  Vastaat asiakkuuksista itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti. Työsi sisältää yhteistyökumppaneiden myynnin tukemista niin myymäläkäyntien kuin asiakaskoulutuksienkin muodossa. Jalkautat sekä osallistut myynti- ja markkinointikampanjoiden suunnitteluun. Suunnittelet, analysoit ja kehität toimintaa kantaen kokonaisvastuun niin myymälätason toteutuksista kuin ketjuyhteistyöstäkin.

Työ edellyttää aktiivista kenttätyötä ja matkustamista kotimaassa. Olet myös mukana jälleenmyyjien tapahtumissa ja erilaisilla messuilla. Työskentelet Vantaan toimistolta käsin ja vastaat työssäsi kodinkonetulosyksikön johtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä sekä BtoB-asiakkaiden hoitamisesta. Omaat kokemusta jälleenmyyjien kanssa toimimisesta ja olet kokenut neuvottelija. Työskentelet tuloshakuisesti ja käytät työssäsi sujuvasti erilaisia seuranta- ja raportointityökaluja. Hyvät vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisyys ja itseohjautuvuus edesauttavat sinua työssäsi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiselle. Ruotsin kielen hallinnan luemme eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen kansainvälisen yrityksen tuen sekä avoimen yrityskulttuurin. Meillä on viihtyisä työympäristö ja toisiamme arvostava työilmapiiri. Koulutamme sinua edelleen alan parhaaksi toimijaksi, sillä panostamme henkilökuntaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 7.2. klo 14 - 16 ja 13.2. klo 8 – 10 välisenä aikana. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersilta Peppina Auvola-Junttonen puh. 044  236 1600.  Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ 23.2.2020 mennessä.