(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja.  Pysyäksemme ykkösenä haluamme rekrytoida joukkoomme alan parhaita ammattilaisia, joilla on inhimillinen ote työhön. CERTEGOlla on 80 toimipistettä Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€.

 

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti, etsimme pääkaupunkiseudun myyntiorganisaatioomme myyntipäällikköä.

 

Haemme Sinua, aktiivinen ja asiakaslähtöinen myyntipäällikkö,  vahvistamaan pääkaupunkiseudun myyntiämme. Tulet asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Saat vastuullesi merkittävien asiakkuuksien laadukkaan ja suunnitelmallisen hoitamisen sekä uusasiakassalkun kasvattamisen. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden aktiivisesta kontaktoinnista, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista, mutta tukenasi on vahva asiantuntijatiimi. Rakennamme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi roolin myyntitiimissämme.

Sinulla on joko jo hankittu vankka kokemus ja näytöt vaativasta myyntityöstä tai olet vasta hankkimassa kannuksiasi määrätietoisesti ja innokkaasti uusasiakashankinnan parista. Tärkeintä meille on palava halusi saada aikaan tuloksia, asiakaskokemuksesta tinkimättä. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin tekijä. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Neuvottelet sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen teknisten turvajärjestelmien ja/ tai lukitus- ja oviautomaatiopalveluiden ja / tai ICT-alan myyntityöstä. Myös kiinteistötoimialan tuntemus merkitään plussaksi.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä, jossa rinnallasi ja tukenasi toimii alan ammattilaisten joukko. Annamme sinulle vahvan tuen oman ammattiosaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultit Elisa Puolakka puh. +358 40 713 1583 ja Kirpi Niemenmaa puh. +358 40 512 0257.

Lähetä napakka hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 16.2.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14999.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!