(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Toyota Material Handling Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Toyota Material Handling Finland Oy hakee

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen myyntialueelle.

Tehtävänä on vastata Etelä-Suomen myyntitiimin tuloksekkaasta johtamisesta yrityksemme strategian ja arvojen mukaisesti. Huolehdit sovittujen myyntitavoitteiden ja tuloksien toteutumisesta alueellasi omaa myyntitiimiäsi jatkuvasti kehittäen ja sparraten. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat sinulle nimettyjen asiakkuuksien hoito ja uusasiakashankinta. Kuulut myynnin johtoryhmään, ja vastaat oman tiimisi sujuvasta tiedonkulusta ja yhteistyöstä muun organisaation ja sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta kokemusta esimiestyöstä sekä vaativasta BtoB- ratkaisumyynnistä.  Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aito kiinnostus ja kyky ihmisten tulokselliseen johtamiseen. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja luoda asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja. Koulutustaustasi on joko kaupallinen tai tekninen ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. MS Office –ohjelmat ja CRM ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit myös nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit edelleen kehittää ammattitaitoasi kansainvälisessä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Heinonen p. 0500 622 689. Soittoajat 17.1. klo 9-10 tai 22.1. klo 15-16.

Lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen 26.1.2020 mennessä otsikolla ”myyntipäällikkö” osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu.