(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
HSL Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

HSL Group vahvistaa myyntitiimiä ja etsimme nyt myyntipäällikköä Etelä-Suomen alueelle


Tehtävänkuvaus:

Myyntipäällikkönä vastaat HSL Groupin tuotteiden projektimyynnistä ja asiakashoidosta Etelä-Suomen toimialueella. Yritys on erikoistunut järjestelmäväliseiniin ja menestys on syntynyt kokonaispalvelusta, joka alkaa jo rakennuskohteen suunnitteluvaiheesta ja jatkuu käyttöönotosta tilojen muunteluun kohteen koko elinkaaren aikana. Yritys on toimialan johtavia yrityksiä Suomessa ja tarjouspyyntöjä tulee runsaasti.  Tehtävässä toimit asiakkaan yhteyshenkilönä ja huolehdit asiakkaan kokonaisvaltaisesta palvelusta, sekä projektien kotiuttamisesta. Pääset toimimaan yhteistyössä niin arkkitehtien, rakennuttajien, rakennusliikkeiden, kuin myös rakennusten omistajan ja tilojen käyttäjien kanssa. Projektien laadukas läpivienti toteutetaan tiiminä ja työtäsi tukevat ammattitaitoiset kollegat. Helsingin konttorilla työskentelevät laskentapäälliköt ja Heinolassa mm. tuotanto- ja projektipäälliköt sekä muu myynnin tukitiimi. Osaamisen karttuessa pääset vastaamaan itsenäisesti myös tarjouslaskennasta myymiesi projektien osalta. Yritys panostaa asiakastyytyväisyyteen ja palvelukonseptien kehitykseen, jota pyritään tulevaisuudessa kasvattamaan myös kansainvälisellä tasolla. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä rakennustekninen ja kaupallinen ymmärrys, joka voi olla peräisin teknisen alan koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta. Menestyt tehtävässä, kun nautit toimisesta asiakasrajapinnassa ja sinulla on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta teknisestä projektimyynnistä. Olet tiimipelaaja ja rakennat luottamussuhteita asiakkaisiin ystävällisellä ja palveluhenkisellä myyntiotteella. Myyntisyklit vaihtelevat projektikohtaisesti kuukausista vuosiin, joten työskentelytapasi on proaktiivinen ja pitkäjänteinen. Asiakkaasi sijaitsevat pääasiallisesti Uudenmaan alueella, joten toivomme sinun sijaintipaikkasi olevan ensisijaisesti siellä tai mahdollisesti Hämeenlinnassa. Työskentelet Helsingin toimistolta käsin, pääosa työajastasi kuluu jatkossa kuitenkin kentällä.

Tarjoamme sinulle:

- Vakavaraisen ja tunnetun yrityksen työnantajaksesi
- Monipuolisen työtehtävän ja kattavan perehdytyksen
- Laadukkaat HSL-järjestelmäväliseinät myytäväksesi, joissa on ylivoimainen muuntojoustavuus ja yksilöllinen design
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin, sekä osaavien ammattilaisten taustatuen työllesi
- Yrityskulttuurin, jossa omalla tekemisellä voit vaikuttaa tulevaisuuden vastuualueeseen ja toimenkuvaan
- Kiinteän palkkauksen sekä tulokseen sidotun tulospalkkion

Odotamme sinulta:

- Rakennusteknistä osaamista sekä kokemusta teknisestä projektimyynnistä
- Proaktiivista ja pitkäjänteistä työskentelyasennetta
- Organisointikykyä ja tiimityöskentelytaitoja
- Positiivista asennetta sekä palveluhenkisyyttä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
- Oman auton käyttömahdollisuutta

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 26.1.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.