(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
SMA Mineral Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Oletko aktiivinen, itsenäinen ja aikaansaava myyjä, jolla on kokemusta maatalousalalta? Nykyisen tehtävänhaltijan eläköityessä etsimme Sinua vastaamaan kalkkituotteidemme myymisestä Suomeen.

Vastaat SMA Mineralissa kalkkituotteidemme myymisestä maatalouteen. Asiakkaitasi ovat esimerkiksi rehuvalmistajat, keskusliikkeet, maatalouskaupat, puutarhatuotteiden valmistajat sekä maanviljelijät. Kuulut Suomen myyntitiimiin ja raportoit myyntijohtajalle. Markkinan ollessa koko Suomi, työn sijaintipaikka on neuvoteltavissa. Työ edellyttää matkustamista asiakkaisiin sekä tuotantoyksikköihimme.

Odotamme sinulla olevan myyntikokemusta maatalouspuolelta ja olemassa olevia verkostoja alalle. Ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaa ja toimintaympäristön lainalaisuuksia ja haluat olla heitä tukemassa. Koska olemme kansainvälinen yhtiö, pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi. Pidät itsenäisestä roolista, olet aktiivinen ja tavoiteorientoitunut. Tartut rohkeasti asioihin ja sinulta löytyy sitkeyttä viedä kaupat maaliin asti. Arvostamme osaamistasi sosiaalisen median käyttämisestä myynnin ja markkinoinnin mahdollistajana. Sinulle ei tarvitse olla kokemusta kalkkituotteista,  mutta toivomme, että olet valmis ja kiinnostunut oppimaan alaamme.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen myynnin tehtävän ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittymään urallasi kansainvälisessä perheyrityksessämme. 

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 26.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.