(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Mehi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Mehi Oy on konepajateollisuudessa pitkään toiminut ja arvostettu lastuavien työkalujen kotimainen valmistaja. Yritys tekee yhteistyötä asiakkaidensa kanssa toimittaen heille korkealuokkaisia erikoistyökaluratkaisuja tuottavuuden parantamiseksi.

Etsimme kaupannälkäistä myyjää myyntipäällikön tehtävään.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on saada aikaan myyntiä. Teet itse suoraa kauppaa vastaten olemassa olevista asiakassuhteista ja hankkien uusia. Huolehdit myös aktiivisesti jälleenmyyjistämme edistäen heidän myyntiään. Myyntipäällikön roolissa olet kokonaisvastuussa myyntiprosessista. Kontaktoit ja tapaat asiakkaita aktiivisesti, tunnistat ja kartoitat asiakkaiden tarpeet, ja tarjoat niihin parhaiten palvelevia ratkaisuja. Tehtäväsi on asiakasrajapinnassa tapahtuvaa, itsenäistä ja liikkuvaa.

Yrityksen kotipaikka ja tuotanto sijaitsee Suomussalmella, Kainuussa, josta hoidetaan Suomen pohjoisen puoliskon myynti. Sinun vastuullasi on eteläinen Suomi, ja asuinpaikkasi voikin olla missä tahansa Vaasa-Joensuu linjan eteläpuolella. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa.

Aiempi kokemus ratkaisumyynnistä on sinulle etu, mutta tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea pitkää kokemusta konepajateollisuudesta ja vahvaa lastuavien valmistusmenetelmien tuntemusta. Sinulla on korkea työmoraali ja olet oma-aloitteinen ja aktiivinen työssäsi. Asiakkaiden luonteva kohtaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tuloksen teon kannalta avuksi. Osaat myös kuunnella asiakasta. Olet ennakkoluuloton, etkä pelkää kaupankäynnin haasteita.

Jos innostut tavoitteellisesta ja itsenäisestä työstä ja sinulla on halua menestyä teknisen ratkaisumyynnin ammattilaisena, me tarjoamme sinulle perinteikkäässä ja menestyvässä yrityksessä mielenkiintoisen työtehtävän, jota pääset itse kehittämään ja jossa tulet työskentelemään kokeneiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tuotteisiimme, tukea työssä suoriutumiseen sekä rennon työilmapiirin. Myyntipäällikön kilpailukykyinen palkkaus rakennetaan yhdessä valitun henkilön kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse 26.01.2020 mennessä. Teemme haastatteluja jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.