(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme maaliikenteen Business Development -ryhmään Myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan kansainvälisten maakuljetusten myynnistä nimetyille teollisuuden volyymiasiakkaille, erityisesti metsäteollisuuden parissa. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä liikennetuotantomme kanssa ja ymmärrät, mille liikennealueille myyntityötä kannattaa kulloinkin painottaa. Tehtävä ei ole sidottu tietylle paikkakunnalle, vaan työskentelytoimipaikkana voi olla jokin DB Schenkerin toimipisteistä Suomessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta ja kiinnostusta aktiiviseen asiakastyöhön. Viihdyt ympäristössä, jossa tilanteet vaihtuvat nopeasti ja menestyksen ratkaisee se, miten uusiin tilanteisiin osataan reagoida. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat kommunikoida sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Ymmärrät logistiikan perusteet, kansainvälisten maakuljetusten tuntemuksesta on etua. Työ sisältää matkustamista Suomessa, pääosin Itä- ja Keski-Suomessa.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan kansainväliseen osa- ja täyskuormaliikenteeseen sekä sen kehittämiseen. Tarjoamme tehtävään valitulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa kansainvälisessä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä Aleksi Manninen, Head of Business Development, puh. 010 520 2755 19.12. klo 13-15 ja 3.1. klo 9-11.

Voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 6.1.2020 mennessä. Liitäthän hakemukseen myös CV:n ja hakemuskirjeesi.

DB Schenker Finland is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.