(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

RTK-Palvelu Oy on kotimainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. RTK-Palvelun asiakkaiden palvelemiseksi on valjastettu yli 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen.

RTK-Palvelun arvoissa näkyvät vahvasti asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen. Tulevaisuuden tavoitteissa korostuu voimakas kasvu, jonka perusta on asiakkaiden tarpeisiin notkeasti skaalautuva palveluvalikoima ja positiivisen yllättämisen mahdollisuudet.

RTK-Palvelun liikevaihto on noin 108 miljoonaa euroa ja toimintaa on yli 30 paikkakunnalla.

 

Kehittyvä RTK-Palvelu tarjoaa myös ammattilaisilleen lähes rajattomat kehittymisen mahdollisuudet. Myyntitiimiin on avautunut paikka aktiiviselle ja tulosnälkäiselle MYYNTIPÄÄLLIKÖLLE palvelumyyntiin Uudenmaan alueelle!

 

Työssäsi vastaat RTK-Palvelu Oy:n siivous- ja kiinteistöpalveluiden myynnistä alueesi uusille potentiaalisille asiakkuuksille, juuri uusasiakashankinna ollessa tehtäviesi keskiössä. Tavoitteenasi on löytää asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi ja vastavuoroisesti sinulle annetaan vapaus työskennellä itsenäisesti sovituissa ja selkeissä raameissa.

Myyntipäällikön roolissa pääset hyödyntämään työyhteisösi kokemuksen, osaamisen ja tuen tavalla, jossa et jää yksin. Saat myös jatkuvaa sparrailua, jossa keskitytään ajan kanssa vain ja ainoastaan tukemaan sinun onnistumistasi. Erään RTK-Palvelulaisen sanoin: ”Työtä tehdään itsenäisesti, mutta ei yksin!”

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta aikaisemmasta myyntityöstä: sinulla tulee olla vahvat näytöt ratkaisukeskeisestä ja menestyksekkäästä B2B-myynnistä ja asiakashankinnasta. Kokemus alalta ei ole tärkein asia - kunhan asenteesi on oikea ja sinulla on aito halu ja luova ote menestyä.

Sinulla tulee olla halu oppia uutta ja kehittää itseäsi. Työssäsi tarvitset myös hyvää englanninkielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Oletko juuri SINÄ etsimämme henkilö? Lähetä hakemus pikaisesti, sillä parhaan asiakaskokemuksen tuottamisen aitiopaikka voi olla sinun! Myyntipäällikön roolissa pääset mukaan kehittämään toimialaa rennon letkeässä työyhteisössä, jossa vain työn laatuun suhtaudutaan vakavasti. Hae siis sinäkin juuri sellaisena kuin olet!

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #rtkpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi