(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Haemme aluemyyntitiimiimme asiakaslähtöistä ja tuloshakuista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Kuopioon tai Jyväskylään.


Myyntipäällikkönä vastaat ISS.n palveluiden myynnistä keskisuurille - ja suurille asiakkuuksille Itä- ja Keski-Suomen alueella. Vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevat ratkaisut. Etsit, tunnistat ja tapaat aktiivisesti uusia potentiaalisia asiakkaita ja ratkaiset proaktiivisesti asiakkaan arjessa eteen tulevia haasteita tarjoamiemme palveluiden avulla.


Tehtävä edellyttää menestyksekkäitä näyttöjä asiakaslähtöisestä B to B uusasiakashankinnasta vähintään muutaman vuoden ajalta. Aikaisempi kokemus palveluliiketoiminnan myynnistä on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme myös toimialamme kokemusta. Olet todistetusti saavuttanut ja ylittänyt sinulle asetetut myynnilliset tavoitteet sekä kasvattanut asiakassuhteita menestyksellisesti.  Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai muuten hankitut tehtävän edellyttämät tiedot ja taidot. Puhut sekä kirjoitat sujuvasti suomea tarvittaessa myös englantia. Hyvä B to B-suhdeverkosto etsimällämme alueella auttaa sinua menestymään tehtävässä.


Etsimme tiimiimme nyt proaktiivista ja aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa palvelumyynnin ammattilaista, joka motivoituu tuloksen tekemisestä. Haluat saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut myyntitavoitteet ja rakentaa kestäviä sekä kehittyviä asiakassuhteita. Kyky vakuuttavaan ja jämäkkään myyntiprosessin läpivientiin, monipuolisen palveluratkaisun rakentamiseen sekä taito verkostoitua kuuluvat hakemamme henkilön ominaisuuksiin. Mikäli lisäksi omaat taktiset neuvottelutaidot ja osaat luoda asiakkaalle lisäarvoa kumppanuuteen perustuvan myyntityön avulla, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Tehtävä edellyttää liikkumista talousalueella.


Työsi myötä pääset näköalapaikalle kansainväliseen palveluyritykseen ja saat myytäväksesi palveluita, joilla on kysyntää. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, osaavat kolleegat, laadukkaat myyntiä tukevat materiaalit sekä vahvan tukitiimin ratkaisun rakentamisen tueksi.


Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja, Mari Raita 29.11 klo 10.00 -12.00 puhelimitse numerosta 040 7391 353.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä meille oheisen linkin kautta yhteystietosi ja liitä mukaan hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si. Tee se pian, mutta kuitenkin viimeistään ennen hakuajan umpeutumista 15.12.2019.