(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Netsecure Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Netsecure on kasvava ja ketterä lahtelainen IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia tietotekniikan palveluita. Meillä työskentelee yhteensä 12 IT-alan ammattilaista, jotka huolehtivat asiakkaidemme IT-tarpeista aina pilvipalveluista konesaliratkaisuihin sekä käyttäjätuesta tietoturvakonsultointiin.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ. Pääpaino työssäsi tulee olemaan yrityspuolen uusasiakashankinnassa, mutta pidät huolta myös nykyisten asiakkaidemme IT-tarpeista. Meillä on asiakkaita pörssiyrityksistä pienyrityksiin ja tarjoamme heille parasta asiakaspalvelua Päijät-Hämeen seudulla.

Toivomme, että sinulla on kokemusta IT-alalta ja pystyt yhdessä asiantuntijoidemme kanssa etsimään parhaat ratkaisut asiakkaidemme IT-tarpeisiin. Voit olla myyntiurallasi vasta alkuvaiheessa – tärkeintä on, että ymmärrät erilaisia IT-palveluita ja osaat kertoa niistä rohkeasti ja ymmärrettävästi asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia IT-myynnin tehtäviä ja itsenäisen tehtäväkentän
  • Mukavan ja rennon työyhteisön, jossa ei turhia pönötetä ja apua saa aina
  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut (mm. täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas- ja virike-etu, kuntosali, kattava työterveys ja hammashoitoetu)

Kuulostiko siltä että voisit olla osa Netsecuren kasvutarinaa? Vastaa tästä kyselyyn ja katso olisimmeko me sinulle unelmiesi duunipaikka!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Petteriltä, petteri.kuittinen(at)valtti.com, puh. 040 551 4383.

Netsecure on osa Valtti IT-konsernia, jossa työskentelee yhteensä 120 IT-alan huippuosaajaa neljällä eri paikkakunnalla.